Vier Business Clinics voor innovatieve ondernemers in Noordoost-Brabant

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Ondernemerslift+

Stichting OndernemersLift+ biedt in samenwerking met advies- en trainingsbureau Business Energy innovatieve ondernemers uit Noordoost-Brabant de mogelijkheid om in 2015 een korte reeks van vier inspirerende clinic-dagen te volgen.

Vier Business Clinics voor innovatieve ondernemers in Noordoost-Brabant

Onderwerpen zijn Marketing & Sales, Finance en Ondernemingsrecht.  Door de samenwerking met OndernemersLift+, een stichting die innovatief ondernemerschap in Noordoost-Brabant stimuleert, zijn de kosten voor deelname aan de clinics beperkt tot een eigen bijdrage van € 350,-.

De clinic data zijn: 16 april, 11 juni, 24 september en 3 december 2015.

Verbeteren van omzetresultaten en financiële situatie van ondernemingen

De Business Clinics bieden innovatieve ondernemers uit Noordoost-Brabant de mogelijkheid om hun kennis en expertise te versterken op het gebied van Marketing & Sales, Finance en Ondernemingsrecht. Daarnaast is er ondersteuning en inspiratie bij het ontwikkelen van het eigen persoonlijke en zakelijke groeipad van de ondernemer. Ervaren business coaches zoals Dagmar van Eijs (Planning Company), Edwin ter Heine (ondernemer en bedrijfsjurist), Karel Jan van Kesteren (Bureau Krekel) en Leon Toonen (Sienn) staan de ondernemers bij.

Stimulans voor doorontwikkeling en innovatie

In 2010 en 2012 vonden eerdere succesvolle edities van de Business Clinics plaats. Deelnemers van deze edities omschrijven de clinics als inspirerend, waarbij concreet is bijgedragen aan de doorontwikkeling van hun innovatieve product, dienst of processen. Oud-deelnemer Willem van den Berg van Willem van den Berg Haute Horlogerie zegt daarover: ”De clinics waren een eyeopener en hebben mij meer inzicht en structuur gegeven in de bedrijfsvoering. Het heeft mij handvatten gegeven die helpen als ik weer een nieuwe stap ga zetten”.

OndernemersLift+ en Business Energy

OndernemersLift+ laat bijzonder talent en kansrijke initiatieven uitgroeien tot nieuw ondernemerschap in Noordoost-Brabant. OndernemersLift+ adviseert en coacht ondernemers, brengt hen in contact met interessante marktpartijen of kennisinstellingen en verstrekt leningen met zeer goede voorwaarden.
Business Energy biedt ondernemingen concrete handvatten voor omzetvergroting en financieringsoplossingen en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de Business Clinics? Dat kan tot uiterlijk 2 april via de website www.businessenergy.nl. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Marjolein Rojo, Teamleider Starterscentrum OndernemersLift+, bereikbaar op tel. 06 -12 73 18 29 of mailen naar: m.rojo@ondernemersliftplus.nl.

Ook kunt u contact opnemen met Robert Wit van Business Energy, tel. 06 - 46 12 22 36.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!