Vier genomineerden voor Jaarprijs Voedingscentrum 2010

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

Op 16 november beloont het Voedingscentrum een gezond initiatief uit de levensmiddelensector met het predicaat 'Jaarprijs Voedingscentrum 2010.

Vier genomineerden voor Jaarprijs Voedingscentrum 2010

De vier genomineerden zijn Albert Heijn, HAK, Zwanenberg Food Group en Grupo SOS Nederland. De winnaar wordt als afsluiter van het Jubileumcongres van het Voedingscentrum in Rotterdam bekendgemaakt. Dit jaar waren er 30 inzendingen uit de industrie en handel.


De genomineerden zijn:
Extra mager vlees – Albert Heijn
Groenten en peulvruchten met 0% toegevoegd zout - HAK
Kips' Dora Magere Boterhamworst – Zwanenberg Food Group
Lassie Toverrijst Extra – Grupo SOS Nederland

De aanmoedigingsprijs gaat naar:
Minder suiker in zuivelproducten en fruitdranken – Friesland Campina Benelux
Danoontje Verse Magere Drinkyoghurt – Danone Nederland

De vier genomineerde producten zijn gekozen door een zeskoppige vakjury. Dit jaar kan het publiek mee beslissen wie de winnaar wordt door vanaf 6 november op de website www.voedingscentrum.nl hun stem uit te brengen. Genomineerden krijgen hier 1 minuut zendtijd waarin zij hun product mogen aanprijzen bij het Nederlandse publiek. Stemmen kan van zaterdag 6 tot en met vrijdag 12 november.

Boudewijn Breedveld, waarnemend directeur van het Voedingscentrum, overhandigt de prijs aan de winnaar als afsluiting van het Jubileumcongres op 16 november. De winnaar krijgt een jaar lang exclusief recht op het gebruik van het beeldmerk 'Winnaar Jaarprijs Voedingscentrum 2010'. Het beeldmerk is een krachtig communicatiemiddel dat op verpakkingen van het winnende product mag staan, maar ook in reclame- of voorlichtingscampagnes kan worden ingezet.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!