Vierde editie Technische Vakbeurs in Zeelandhallen Goes

  • Technologie
  • Bron: Zeeland Zakelijk

De Technische Vakbeurs, die van 10 t/m 12 februari voor de vierde maal in de Zeelandhallen te Goes zal plaatsvinden, heeft wederom een breed scala aan exposanten, o.a. op het gebied van techniek, industrieel onderhoud, gereedschappen, metaalbewerking.

Vierde editie Technische Vakbeurs in Zeelandhallen Goes

Naast het inmiddels vertrouwde deelnemersveld hebben veel nieuwe bedrijven zich als exposant dit jaar aangemeld voor deze unieke technisch industriële vakbeurs. Een evenement vol innovatieve en duurzame oplossingen voor de professionals, die betrokken zijn bij onderhoud en vervanging van machines en materialen.

Programma: negen sprekers verdeeld over drie dragen

Gedurende de drie beursdagen zullen een negental sprekers hun visie geven over noviteiten, innovaties en duurzaam ondernemen in de onderhoudssector. Uniek is onder andere de presentatie van het Maintenance Value Park, het toekomstige centrum voor innovatie, ontwikkeling en leer werk omgeving.

Andere onderwerpen zoals onder meer “efficiency in industrieel onderhoud”, “veiligheid en ergonomie op de werkplek”, “moderne lastechnieken” en “elektrisch transport en logistiek” zullen eveneens onder de aandacht worden gebracht.

Deze presentaties vinden plaats in een aparte ruimte op de beursvloer en zijn voor de bezoeker vrij toegankelijk.

Informatie en tickets

Meer informatie over tijden, sprekers en het verkrijgen van toegangskaarten is te vinden op de website van organisator ESC Goes.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!