Virtual Reality Symposium op 27 en 28 januari in Eindhoven

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Op 27 en 28 januari vindt het Virtual Reality Symposium van Fontys Hogeschool ICT plaats in Eindhoven. Hier zullen een aantal interessante toepassingen worden getoond die kunnen helpen bij het optimaliseren van uw service business en training van uw (service) medewerkers.

Virtual Reality Symposium op 27 en 28 januari in Eindhoven

Er komen diverse sprekers op het gebied van Virtual Reality op menselijke of technologische aspecten presenteren. Prof. Dr. Ir. Robert van Liere, TU/Eindhoven is de key-note spreker van de eerste dag. Diverse sprekers van Fontys Paramedische Hogeschool, Erasmus Medisch Centrum, RWTH Aachen University, ASML, Unit 040 en Worldviz/Biopac komen vertellen over hun nieuwste bevindingen op het gebied van Virtual Reality.

Stands

Er zullen ook diverse standhouders aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld Haption, VROOM Trainingen, PS Tech, Virtalis en Rightous Games. De studenten van het Fontys Hogeschool ICT VR-programma zullen hun werk tonen. Tijdens het VR Symposium zullen indrukwekkende Oculus Rift toepassingen worden getoond. Er zal een holografische projectie in onze VR lab te zien zijn. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst online.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!