VNO-NCW Rivierenland presenteert Groeiagenda

Op vrijdag 29 juni presenteert VNO-NCW Rivierenland haar Groeiagenda tijdens een bezoek aan Eiland van Maurik. De Groeiagenda laat in een oogopslag zien waar volgens VNO-NCW verbeteringen nodig zijn om de economie en werkgelegenheid in de regio te laten groeien.

VNO-NCW Rivierenland presenteert Groeiagenda

Hans Beenakker, voorzitter van Regio Rivierenland, zal de Groeiagenda in ontvangst nemen waarna Lennard Kempers, directeur van Eiland van Maurik, bezoekers vol enthousiasme terugneemt in de historie en ontwikkelingen van zijn vakantiepark waarbij hij zich laat inspireren door de Groeiagenda. Kortom: het wordt een bijzondere middag en zeer waardige afsluiting van het seizoen.

Programma

Tijd

Inhoud

15.30 uur

Ontvangt met koffie of thee

16.00 uur

Welkom en opening door voorzitter VNO-NCW Rivierenland Hans van Zuijdam

16.10 uur

Presentatie Groeiagenda en overhandiging aan voorzitter Regio Rivierenland, Hans Beenakker

16.30 uur

Presentatie directeur Eiland van Maurik, Lennard Kempers

16.50 uur

Netwerkborrel

Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik, in het hart van de Betuwe, is in 1982 opgericht en is een familiebedrijf met 15 vaste krachten en ca. 60 seizoenskrachten. Naast het park valt ook de jachthaven met 500 ligplaatsen onder de exploitatie van de onderneming. Het terrein beslaat een oppervlakte van 35 hectare en biedt ruimte aan een groot aantal kampeerplaatsen, mobile homes en strandchalets. Daarnaast beschikt het terrein over twee horecagelegenheden, een indoor sport- en speelparadijs van 2.500 m2 en een waterspeeltuin. Vorige zomer is het nieuwe binnenzwembad met Open-Sky dak en glijbanen geopend en momenteel worden het Pannenkoekenrestaurant en de receptie grondig verbouwd. De verdere groeiambities van het park zijn o.a. gericht op het organiseren en faciliteren van grote(re) evenementen, zowel binnen als buiten en het realiseren van een Familie Entertainment Center (FEC).

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!