VNO-NCW Zwolle organiseert jaarlijkse Meet & Greet

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

VNO-NCW regio Zwolle organiseert op 20 juni a.s. haar jaarlijkse Meet & Greet voor politici, bestuurders en ondernemers. Een vijftal Tweede Kamerleden, gedeputeerde Theo Rietkerk en de B&W’s uit de regio Zwolle (18 gemeenten) zijn aanwezig.

VNO-NCW Zwolle organiseert jaarlijkse Meet & Greet

Deze bestuurders zullen ondernemers ontmoeten en met hen in gesprek gaan tijdens het traditionele aspergebuffet. De Meet & Greet wordt dit keer gehouden bij Hotel De Zon in Ommen.

Ontmoeting 3 O's

“Als VNO-NCW regio Zwolle organiseren wij voor onze leden regelmatig ontmoetingen, maar tijdens de jaarlijkse Meet & Greet ontmoeten de 3 O’s elkaar. Op informele wijze met elkaar in gesprek gaan brengt veel goeds tot stand. Het is nodig om onderwijs, overheid en ondernemers met elkaar te blijven verbinden. Alleen door verbinding kan er versterking plaatsvinden”, aldus Jur Zandbergen, voorzitter VNO-NCW regio Zwolle.

In het kader van arbeidsparticipatie brengen de Tweede Kamerleden ‘s middags eerst een bezoek aan Zeus Metaal in Hardenberg. Bij dit bedrijf werken ca. 30 mensen die niet zelfstandig het minimum loon kunnen verdienen (WSW, Wajong en WWB). Dit programmadeel wordt verzorgd door RPA IJssel-Vecht. De Tweede Kamerleden worden ook bijgepraat over projecten als laaggeletterdheid en de pilot Regelluw. Het laatste komt voort uit het VNO-NCW initiatief “Vrijstaat regio Zwolle”, een regelluwe regio, die tijdens de Meet & Greet van vorig jaar is uitgeroepen.

Programma

Na het middagprogramma voegt het gezelschap met de Tweede Kamerleden zich bij de Meet & Greet bij Hotel De Zon. Daar zal Eddy van Hijum (Tweede Kamerlid CDA) verslag doen en zijn visie daarop delen met de aanwezige bestuurders en ondernemers. Daarna zal Jacco Vonhof, voorzitter VNO-NCW Midden, een toelichting geven op de ontwikkelingen bij VNO-NCW Midden en de regio.

Zowel leden als niet leden (werkgevers) van VNO-NCW uit de regio zijn welkom aanwezig te zijn bij de Meet & Greet bij Hotel De Zon in Ommen. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.vno-ncwmidden.nl.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!