Voor jezelf beginnen en hoe pak je dat aan?

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

Iedereen die met dergelijke vragen rondloopt, kan maandagavond 17 juni terecht bij de Kamer van Koophandel in ‘s-Hertogenbosch. Dan vindt de gratis bijeenkomst “Ondernemen iets voor u?” plaats.

Voor jezelf beginnen en hoe pak je dat aan?

Deze avond is voor iedereen die plannen heeft om voor zichzelf te beginnen en voor ondernemers die recent zijn gestart. Voorlichters van de KvK gaan in op de mooie en minder mooie kanten van het ondernemerschap. Er is een informatiemarkt met stands waar medewerkers van onder andere een accountant, een bank, UWV, Belastingdienst en de Kamer van Koophandel klaar staan om vragen te beantwoorden. Ondernemers uit de regio vertellen over hun ervaringen en uiteraard kunt u bij hen terecht met al uw vragen. En er is een social media specialist aanwezig die u wegwijs maakt in online media zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en KvK Hallo!, het digitale netwerk voor en door ondernemers.

Aanmelden

“Ondernemen iets voor u?” vindt plaats op maandag 17 juni vanaf 18.45 uur in het kantoor van KvK Brabant, Pettelaarpark 10 ‘s-Hertogenbosch. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op: www.kvk.nl/ietsvooru.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!