Voorjaarstender 2010 Pieken in de Delta geopend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Wederom een stimulans voor innovatieve technologieën in Limburg en Noord-Brabant.

Voor financiële ondersteuning van vernieuwende projecten van bedrijven en kennisinstellingen uit Limburg en Noord-Brabant is dit voorjaar ruim 9 miljoen euro beschikbaar binnen het programma Pieken in de Delta Zuidoost Nederland.
Tot uiterlijk 27 april kan er een aanvraag ingediend worden.
De financiers zijn het Ministerie van Economische Zaken, de provincies Noord-Brabant en Limburg en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE).

De afgelopen vier jaar zijn ruim 60 innovatieve projecten van start gegaan in Zuidoost-Nederland.
Meer dan 200 partijen uit beide provincies, waarvan het grootste deel uit het midden- en kleinbedrijf en 21 uit het buitenland, zetten dit deel van Nederland stevig op de kaart.
Het Ministerie van EZ, de twee provincies en het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) financierden de helft van deze projecten, bedrijven en kennisinstellingen de rest.

Het Ministerie van Economische Zaken stelt voor Pieken in de Delta voor heel Nederland voor beide tenders in 2010 ruim 60 miljoen subsidie beschikbaar.
Voor programma Zuidoost wordt voor de voorjaarstender door de gezamenlijke financiers ruim 9 miljoen beschikbaar gesteld.
Het belangrijkste doel van Pieken in de Delta is om de bestaande (boven)regionale economische pieken uit te bouwen tot pieken van wereldformaat.
Voor Pieken in de Delta Zuidoost-Nederland zijn de pieken hightech systemen & materialen, medische technologie & life sciences en food & nutrition.

Meer informatie: Pieken in de Delta Zuidoost-Nederland, tel. 040 - 2969464, pid_zuidoost@minez.nl, Ook is informatie te vinden op www.agentschapnl.nl/pid.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!