Voorlichtingsbijeenkomst over OPZuid in Breda

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Strategic Board Delta Region

Op woensdagmiddag 11 maart organiseert Strategic Board Delta Region samen met de Provincie Noord-Brabant in de rol van Management Autoriteit OPZuid en Stimulus een regionale voorlichtingsbijeenkomst over het Europese subsidieprogramma OpZuid in Breda.

Voorlichtingsbijeenkomst over OPZuid in Breda

De bijeenkomst kan voor uw bedrijf of organisatie van groot belang zijn omdat op 1 april a.s. de eerste ronde van het nieuwe OPZuid-programma wordt opengesteld.

Informatie over innovatieprogramma's

Tijdens de bijeenkomst krijgt u uitgebreide informatie over de Regionale Innovatiestrategie in Zuid Nederland (RIS3) en de innovatieprogramma’s daarbinnen. Ook informeren wij u over de manier waarop u een aanvraag kunt indienen. Aanwezige experts informeren u niet alleen over OPZuid, maar ook over andere Europes Programma’s zoals o.a. Interreg (VI-Nl) en het 2 Zeeënprogramma.

De bijeenkomst vindt plaatst van 13:00 tot 17:30 uur bij Podium Bloos, Speelhuislaan 153 in Breda.

In de bijlage vindt u meer informatie over de bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u verdere details. Mocht u niet in de gelegenheid zijn aanwezig te zijn, maar wel informatie willen ontvangen, dan kunt u dit ook aangeven via het aanmeldmailadres.

Klik hier als u zich voor deze bijeenkomst wilt aanmelden. Of stuur een email naar info@stimulus.nl

Meer informatie over Strategic Board Delta Region:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!