Vrije Tijd en Toerisme Toekomstagenda

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Recron

Vrije Tijd en Toerisme vervult een grote maatschappelijke functie; het draagt bij aan geluk, welvaart en een omgevingskwaliteit die kenniswerkers en internationale bedrijven aantrekt. Zonder samenwerking en voortdurende vernieuwing, gaat die functie verloren. Daarom bundelen negen organisaties de krachten om te werken aan ‘Gastvrijheid van Wereldklasse’.

Vrije Tijd en Toerisme Toekomstagenda

Op 23 november 2011 is dit gedachtegoed gelanceerd in de vorm van de Toekomstagenda Vrije Tijd en Toerisme en gaven de partijen het startsein voor het actieprogramma.

Negen organisaties
De negen partijen die samen de Toekomstagenda hebben opgesteld en deze verder zullen uitrollen, zijn: Gastvrij Nederland, Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, Nederlands Bureau Voor Toerisme en Congressen (NBTC), Vereniging van Recreatieondernemers Nederland (RECRON), Staatsbosbeheer, Vereniging OSO, Centre for Leisure and Tourism Research (CeLToR), Kenniscentrum Recreatie en Stichting Innovatie Recreatie en Ruimte (STIRR). Bij de totstandkoming van de Toekomstagenda hebben het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en Interprovinciaal Overleg (IPO) een actieve rol gespeeld.
 
Doe mee!
De initiatiefnemers nodigen de sector uit bij te dragen aan de realisatie van de Toekomstagenda. Meld u daarvoor nu aan door een e-mail te sturen aan info@recreatieenruimte.nl met daarin uw contactgegevens.

Meer informatie over RECRON :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!