Vrijetijdsplatform Drimmelen organiseert netwerkavond

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Het Vrijetijdsplatform Drimmelen organiseert op 23 april haar jaarlijkse inspiratie- en netwerkavond. Het thema van deze avond is: Ga voor Goud!

Vrijetijdsplatform Drimmelen organiseert netwerkavond

Programma

19.00: Ontvangst met koffie / thee 19.30
19.30: Welkomstwoord - wethouder Marijke Vos
19.45: Inspiratiesessie - Bart van den Belt
20.30 Pauze
20.45 Vervolg inspiratiesessie
22.00 Afsluiting & netwerken

Bart van den Belt

Bart van den Belt is mix van ondernemer, inspirator, filosoof, entertainer en visionair in één. Na jarenlang als entertainer gewerkt te hebben besloot hij in 2010 zijn artiestenbureau te verkopen en het entertainment te combineren met inhoud. Inmiddels werkt hij als spreker en trainer. Zijn missie is om organisaties te helpen met het ontwikkelen van een visie die het verschil maakt en mensen in actie te zetten om resultaten te bereiken. Succes is immers een resultaat, geen doel.

Britt Boeijen

Britt Boeijen is de avondvoorzitter. Ze is eigenaresse van Boeijende Business en freelancer op gebied van events, tekst, marketing en digitale interactie of wat je maar kan bedenken qua media & entertainment. U bent welkom bij Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden

Zou u zich aan willen melden bij Catharina Wouters per mail: cwouters@drimmelen.nl of telefonisch: 0162 690 278 o.v.v. naam, organisatie en email.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!