Waar op te letten bij de aanschaf van nieuw kantoormeubilair?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Inofec

Wanneer u op zoek gaat naar nieuw kantoormeubilair zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Graag geven wij u drie nuttige tips die bij kunnen dragen aan het maken van uw keuze.

Waar op te letten bij de aanschaf van nieuw kantoormeubilair?

Deze week een OndernemersTip van Inofec:

- Waar gaat u de ruimte voor gebruiken? Een ruimte kan onder meer gebruikt worden om in te werken, vergaderen, voor informeel overleg of als stiltewerkplek. Ieder gebruik vereist een andere inrichting. Indien de ruimte enkel gebruikt wordt om in te werken, dan volstaat een combinatie van bureaus, bureaustoelen, kasten en ladeblokken. Indien u de ruimte wilt benutten voor informeel werkoverleg, dan adviseren wij u comfortabele en uitnodigende stoelen te nemen. Maar ook het gebruik van een statafel is zeer effectief en verkort de vergaderduur aanzienlijk.

- Hoeveel m2 werkruimte is per persoon nodig? Als vuistregel wordt aangehouden dat een werkplek een minimale vloeroppervlakte moet hebben van 10 m2. Hierin zijn inbegrepen een bureau, ladeblok en kast. In een ruimte van 40 m2 kunnen dus maximaal 4 personen werken.

- Vaste of flex werkplekken? Krijgt iedere medewerker een vaste werkplek of is het de bedoeling dat medewerkers van werkplek rouleren? Is dat laatste het geval, dan is het wenselijk dat de bureaus eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast dient ook de bureaustoel gemakkelijk naar de wensen van de gebruiker ingesteld te kunnen worden.

Uiteraard zijn er meer zaken waar u op dient te letten. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u wat lastig is. Daarom helpen wij u graag bij dit traject. Onze verkoopadviseurs maken een inventarisatie van uw eisen en wensen. Deze verwerken zij in een concreet inrichtingsplan met bijbehorende offerte. Wilt u de kantoormeubelen eerst zelf zien, breng dan een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. Ook is het mogelijk om het meubilair op proef te plaatsen.

Website www.inofec.nl
Email  verkoop@inofec.nl
Twitter  www.twitter.com/Inofec
Facebook www.facebook.com/Inofec

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!