Wat kan TWZ voor u betekenen?

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: TWZ

Wij bemiddelen en detacheren.

Wat kan TWZ voor u betekenen?

TWZ (The Work Zone) is de arbeidsmarktintermediair voor studenten, afgestudeerden en bedrijven in Zeeland en omstreken. TWZ onderhoudt intensief contact met beide partijen, weet wat er speelt, kent de (oud)studenten en de bedrijven en maakt de markt voor beide partijen inzichtelijk en vergemakkelijkt de toegang.
 
TWZ richt zich met name op bedrijven en instellingen waar jonge MBO?ers, HBO?ers en WO?ers een toegevoegde waarde kunnen hebben voor de bedrijfsvoering.
 
De hoofdactiviteiten van TWZ varieren van het bemiddelen en detacheren van afgestudeerden met 0 tot 5 jaar werkervaring tot het fungeren als Stagebureau binnen Hogeschool Zeeland. Daarnaast zijn wij inhouse vertegenwoordigd in zowel Hogeschool Zeeland als ROC Zeeland/Technum alsook de Roosevelt Academy, zo biedt TWZ vanuit een ideale positie studenten aan van MBO tot WO niveau. Onze affiniteit met het onderwijs en onze unieke positie tussen de studenten maakt het mogelijk onze kandidaten ook werkelijk te leren kennen. Door TWZ in te schakelen, maakt uw organisatie gebruik van de kortst mogelijke lijn richting werkzoekende studenten en afgestudeerden.

Wilt u weten wat TWZ kan betekenen voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!