Wedstrijd voor hét vervoersconcept in Brabant in 2025

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Midpoint Brabant

Een Innovatief Vervoersconcept voor Midden-Brabant, gebaseerd op de reizigersstromen in 2025 zoals voorzien in het ‘Amitiedocument Midpoint Leisure Boulevard 2025’. Daar gaat de prijsvraag 'van A naar Brabant' over.

Wedstrijd voor hét vervoersconcept in Brabant in 2025

20 Miljoen bezoeken per jaar... Dat is een enorme uitdaging en daarover gaat de Contest Innovatief Vervoersconcept 2025 Midden-Brabant voor studenten, bedrijven en burgers. Er liggen prachtige hoofdprijzen klaar in de vorm van tickets naar Orlando, Florida - het land van Disneyworld. En: de concepten worden bij professionele http://www.regioinbedrijf.nl/instanties/provinmarktpartijen binnengebracht.

Ook het Publiek & Privaat Personenvervoer

De opdracht van de contest is om een vervoersconcept te ontwikkelen waarmee die voorziene 20 miljoen bezoeken aan leisure-attracties en -evenementen per jaarkunnen worden afgewikkeld. En waarmee óók het Publiek & Private Personenvervoer voor de inwoners, bedrijven en instellingen wordt verwerkt. Dat alles zonder extra aanslagen op het Parkland Midden-Brabant. Ga er maar aan staan!

Kick Off: woensdag 25 september

De contest begint op woensdag 25 september met een kick off in de Efteling te Kaatsheuvel. Inschrijving in drie categoriën staat open voor studenten NHTV 4-e jaars, bedrijven in logistiek en leisure en belangstellende burgers.

Ronald van der Zijl, oud-bestuurder in het openbaar vervoer, oud-directeur van De Efteling en voorzitter van de jury voor deze contest geeft die 25-ste september de aftrap. Namens de provincie Brabant tekent de gedeputeerde R. van Heugten, voorzitter P. Noordanus - burgemeester van Tilburg - is gastheer namens de samenwerkingsregio Midpoint Brabant, evenals directeur H. Van Oirschot van de NHTV – Academie voor Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit in Breda.

Leisure Boulevard en NHTV

De organisatoren: de Midpoint Leisure Boulevard Midden-Brabant (vertegenwoordigt tevens de provincie Noord-Brabant) en de NHTV - Academie Stedenbouw, Logistiek en Mobiliteit. Looptijd: september t/m december 2013. De prijsuitreiking vindt in december plaats op het Provinciehuis in Den Bosch, daar volgt dan een expositie van de concepten.

Meer informatie over Midpoint Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!