Week van de Ondernemer Arnhem-Nijmegen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Flynth

De Week van de Ondernemer is hét event voor meer dan duizend gepassioneerde ondernemers in de regio Arnhem - Nijmegen en hopelijk bent u daar één van.

Week van de Ondernemer Arnhem-Nijmegen
Datum en tijd: 16 mei 2013 van 10.15 tot 17.30 uur
Plaats: Hotel Papendal Arnhem

Ondernemen inspireert: het daagt u uit, het dwingt u om creatief bezig te zijn en altijd te zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarom is Flynth partner van de Week van de Ondernemer. Hét event voor meer dan duizend gepassioneerde ondernemers in de regio Arnhem - Nijmegen en hopelijk bent u daar één van.

Tijdens deze editie, op donderdag 16 mei 2013 in Hotel Papendal in Arnhem, kunt u deelnemen aan een prachtig programma. Merel Westrik ontvangt op het podium o.a. beroepsavonturier Marc Sluszny, internetcowboy Ronnie Overgoor en de regionale topondernemer Gerard van den Tweel. Cabaretier Joep van Deudekom zorgt voor een vrolijke noot.  

Dit is slechts een tipje van de sluier. Het volledige programma vindt u op weekvandeondernemer.nl/arnhemnijmegen.

Inspiratie met Ruud Hendriks

Laat u inspireren over het eenvoudig waarde toevoegen aan uw bedrijf en voorkomen van onnodige risico’s. Ontmoet investeerder, ondernemer en presentator Ruud Hendriks (bekend van Endemol en ‘Zakendoen met’ bij BNR). Hij weet als geen ander hoe uw onderneming succesvol kan worden én blijven. Ook vertelt hij u hoe u de marktwaarde kunt laten groeien.  

Wilt u ook de Week van de Ondernemer beleven? Als relatie van Flynth kunt u gratis deelnemen. Ga naar weekvandeondernemer.nl/arnhemnijmegen, klik op ‘inschrijven’ en vul uw relatiecode in: WRFLY  

Bij voorgaande edities is gebleken dat de animo groot is. Wilt u zeker zijn van deelname, schrijf u dan snel in.  

Meer informatie over FLYNTH ARNHEM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!