Week van de Ondernemer in RAI Amsterdam

  • Innovatie & MVO
  • Bron: TNO

Als ondernemer ben je iedere dag bezig om je bedrijf succesvoller te maken. TNO helpt daar graag bij! Daarom is TNO dit jaar wederom partner bij de Week van de Ondernemer. Op 24 en 25 november vindt de Week van de Ondernemer plaats in de RAI in Amsterdam.

Week van de Ondernemer in RAI Amsterdam

TNO biedt de deelnemers tijdens de ochtendsessie een InnovatieTop en in de middag een inspiratiesessie met Peter Ros. Daarnaast is er een innovatievloer met verschillende demo’s en is TNO aanwezig om te bespreken wat ze voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Op 24 en 25 november vindt de Week van de Ondernemer plaats in de RAI. Tijdens de Week van de Ondernemer kun je inspiratie opdoen, in contact komen met andere ondernemers en je laten informeren door specialisten over vraagstukken die je als ondernemer bezighouden.  De Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken van Futureproof Ondernemen. Hoe verdient u over vijf jaar uw geld? Wat moet u doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? Kortom is uw business model klaar voor de toekomst? Alle thema's die belangrijk zijn om te groeien komen uitgebreid aan bod tijdens de Week van de Ondernemer. Vier thema's worden extra belicht; Innovatie, Internationaal Ondernemen, Financieren en Personeel. Over deze thema's kunt u inhoudelijke sessies en workshops bijwonen en kunt u zich persoonlijk laten adviseren door specialisten.

Schrijf je in

Schrijf je in voor de Week van de Ondernemer en kom naar de InnovatieTop van Arnold Stokking of Erik Ham en de inspiratiesessie van Peter Ros. Bekijk welke innovaties morgen het verschil maken op de Innovatievloer.

Op de innovatievloer staat een aantal demo’s van innovaties die morgen het verschil maken. Zo voorkom je met het Xsens pak lichamelijke overbelasting van je mensen, behoren met de Solar 3D jurk lege smartphone-accu’s tot het verleden, helpt Robotmaatje Charlie op speelse wijze kinderen om te gaan met diabetes, geeft de innovatiescan je tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt en kun je visueel inzicht krijgen in de huidige en toekomstige gasstroom.

Gratis toegang

Alle ontvangers van de digitale nieuwsbrief van TNO ontvangen een uitnodiging voor de Week van de Ondernemer in hun regio. In die uitnodiging staat een unieke relatiecode vermeld die gratis inschrijving voor het congres mogelijk maakt. Mocht je 5 weken voor het congres nog geen uitnodiging hebben ontvangen dan kun je die relatiecode ook aanvragen via het contactformulier van TNO.

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!