Wekelijks spreekuur voor ondernemers in Breda

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Breda

Vanaf 2 april start Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken, een wekelijks spreekuur voor ondernemers. Het spreekuur is iedere donderdag van 08.00 tot 09.00 uur. En vindt plaats in de bedrijfsontmoetingsplaats Hub88 aan Boschstraat 88 in Breda.

Wekelijks spreekuur voor ondernemers in Breda

Het spreekuur past in het streven van het college om de relatie met ondernemers te verbeteren. Bob Bergkamp, wethouder Economische Zaken bij de gemeente Breda: “Het spreekuur is vooral bedoeld om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan met ondernemers over mogelijke plannen, economie en werkgelegenheid Zo hoor ik ook meer wat er speelt en kunnen we gelijk actie ondernemen. Belangrijk, want als het met ondernemers goed gaat, is dat ook goed voor de economie. We hebben elkaar hard nodig nu en in de toekomst.”

Ondernemersspreekuur

Het ondernemersspreekuur is één van de initiatieven in de ambitie om de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Naast het spreekuur wordt er samen met ondernemers gewerkt aan verbetering van de informatie op de website om te komen tot een zogenaamd digitaal ondernemersloket. Daarnaast blijkt uit de contacten met ondernemers dat zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Met de inzet van accountmanagers, wekelijkse bedrijfsbezoeken en het ondernemersspreekuur geeft het college ook invulling aan deze wensen van de ondernemer.

Aanmelden voor het ondernemersspreekuur kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren per mail aan het ondernemersspreekuur@breda.nl met vermelding van de bedrijfsnaam, contactgegevens en het onderwerp van gesprek

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!