Welk Bosch bedrijf wint MVO-prijs 2015?

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch

Werk of woon je in de gemeente ’s-Hertogenbosch? En ben je trots op je bedrijf of ken je een bedrijf dat heel maatschappelijk verantwoord werkt? Laat zien hoe jouw favoriete bedrijf een voorbeeld is voor anderen. Geef het op voor de MVO-prijs ‘s-Hertogenbosch 2015!

Welk Bosch bedrijf wint MVO-prijs 2015?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De MVO-prijs stimuleert bedrijven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) houden ondernemers bij de bedrijfsvoering rekening met het klimaat, de samenleving en het milieu. Ondernemers die hun bedrijfsvoering hierop afstemmen zijn veelal koplopers in hun sector. De MVO-prijs ‘s-Hertogenbosch is een beloning voor die voortrekkersrol en wordt elke twee jaar uitgereikt.

Publiciteit voor de winnaar

De winnaar van de MVO-prijs ontvangt naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, krijgt landelijke en regionale publiciteit én het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming van de gemeente ‘s-Hertogenbosch noemen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Je vindt het aanmeldformulier op www.mvoprijs.nl (kies voor de optie: ‘s-Hertogenbosch). Let op: de inschrijfperiode sluit op 12 april aanstaande! 

Na de eerste selectieronde door de vakjury blijven 6 genomineerden over. Daarna kunnen alle inwoners uit de regio, personeelsleden van de deelnemende bedrijven, toeleveranciers en handelspartners hun stem uitbrengen. Uiteindelijk kiest de jury uit drie finalisten de winnaar. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 25 juni in ´s-Hertogenbosch.

Vakjury MVO-prijs

De jury van de MVO-prijs ‘s-Hertogenbosch 2015 bestaat uit: Marja Kamsma, MBA/MBI (vice voorzitter college van bestuur van de Avans Hogeschool), Gaby Westelaken (GWS dé schoonmaker), Jan Hoskam (wethouder Financiën, Economie en Duurzaamheid gemeente s-Hertogenbosch), Auke Blauwbroek (FNV) en Rob Willemen (1Key ICT Solutions).

De MVO-prijs is in het leven geroepen door de gemeente ´s-Hertogenbosch, ondernemersverenigingen BZW, Hartje ‘s-Hertogenbosch, Koninklijke Horeca Nederland afdeling ’s-Hertogenbosch en afdeling Rosmalen en Switch

Meer informatie over Switch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!