Welke mkb’s gaan op voor de Koning Willem I Prijs?

In het Provinciehuis in Arnhem vindt op 22 maart de voorronde voor de Koning Willem I Prijs plaats. Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning, en Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board, zullen hier bekend maken welke mkb-bedrijven meedingen naar de nationale prijs.

Welke mkb’s gaan op voor de Koning Willem I Prijs?

Op 28 mei vindt de landelijke prijsuitreiking plaats voor alle drie de categorieën: grootbedrijf, mkb en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De tweejaarlijkse ondernemingsprijs wordt normaliter telkens uitgereikt in een andere regio. Dit maal vindt de uitreiking plaats in regio Oost, in European Green Capital 2018 Nijmegen

Directeur Sigrid Helbig van The Economic Board:

''Met de uitreiking van de Koning Willem I Prijs in Nijmegen op 28 mei aanstaande, is het niet meer dan logisch dat de bekendmaking van de genomineerden ook in onze innovatieve regio gebeurt. In Oost-Nederland zijn overigens veel mooie bedrijven aan te wijzen uit alle categorieën van de Koning Willem I Prijs: grootbedrijf, mkb en de plaquette voor duurzaamheid.”

Per regio worden drie kandidaten voorgelegd aan het bestuur van de Stichting Koning Willem 1. Alle inschrijvers zijn aanwezig en de genomineerden zullen op het podium worden geroepen om iets te vertellen over hun onderneming.

The Economic Board: betrokkenheid vergroten

The Economic Board zette zich in om de regio Arnhem – Nijmegen mee te laten doen. De instantie attendeerden ondernemingen en ondernemersverenigingen op de mogelijkheid om in te schrijven voor de Koning Willem I Prijs en het belang van deelname. De voordelen zijn namelijk: meer kans om uitgenodigd worden voor handelsmissies, een vergroting van het zakelijke netwerk, erkenning en publiciteit. En iedere twee jaar is er het winnaarsdiner. Deze bijeenkomst is voor oud-winnaars, bestuur, partners en relaties van de Stichting Koning Willem 1 die op uitnodiging aanwezig zijn.

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!