Welke ondernemer heeft het beste duurzame idee?

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW Stedendriehoek

Tot 25 Oktober kunnen ondernemers uit Twente, de Achterhoek en de Stedendriehoek zijn innovatieve businessidee insturen bij de Kamer van Koophandel om een kans te maken op vijfduizend euro.

Welke ondernemer heeft het beste duurzame idee?

Het idee

Vijfduizend euro. Met dit bedrag stimuleert de Kamer van Koophandel dat prille successen op het vlak van innovatief en duurzaam ondernemen in Oost-Nederland werkelijkheid kunnen worden.  

Deelname

Elke ondernemer uit Twente, de Achterhoek of de Stedendriehoek kan zijn innovatieve businessidee tot 25 oktober insturen naar info@businessmatchoost.nl. Op www.businessmatchoost.nl is te vinden aan welke criteria het idee moet voldoen.  

Prijs

Uit de beste vijf inzendingen selecteert een onafhankelijke jury een winnaar, die met het geldbedrag naar huis gaat. De prijs wordt uitgereikt tijdens het congres Business Match Oost op 7 november. Dit levert de winnaar bovendien veel publiciteit op, waarmee zijn idee een extra boost krijgt.  

Thema

Tijdens de Business Match Oost staat het thema ‘Het grote groene geld, over innovatie en duurzaam rendement in Oost-Nederland’ centraal. Initiatiefnemers zijn de gemeente Lochem, VNO-NCW Stedendriehoek en de Kamer van Koophandel Oost-Nederland.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!