Werkbeurs Bergen op Zoom op 1 oktober in het Groot Arsenaal

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Op 1 oktober organiseren WSP Werkcentrum Brabantse Wal en Samen in de Regio het event om bedrijven, organisaties en werkzoekenden resultaatgerichte netwerkmogelijkheden en kansen te bieden.

Werkbeurs Bergen op Zoom op 1 oktober in het Groot Arsenaal

Het Groot Arsenaal, gelegen aan de Rijtuigweg te Bergen op Zoom is de locatie waar het allemaal gaat gebeuren. Tijdens de Werkbeurs presenteren bedrijven en organisaties zich aan potentiële kandidaten. Werkgevers met vacatures worden gericht in contact gebracht met personen die ook werkelijk op zoek zijn naar een baan. De persoonlijke ontmoeting is wat het evenement uniek maakt, haar Unique Selling Point.

Programma

Om 12.00 uur wordt er afgetrapt met een gezamenlijke lunch voor alle werkgevers, deze wordt geschonken door Bakker Groffen en Bakhuys Brood en Banket. Gedurende de lunch heeft u als deelnemende organisatie volop tijd om uw medestandhouders te ontmoeten. Wanneer de klok 13.00 uur aanslaat gaat de Werkbeurs officieel van start. Om 17.00 uur sluiten wij de deuren en kijken wij met u terug op het evenement met een borrel. Deelname aan de Werkbeurs is kosteloos, wij zorgen voor een stand en opkomst uit de regio inclusief België, u zorgt voor de vacatures.

Kortom, 1 oktober wordt een dag met een vol programma, maar het is zeker de moeite waard voor werkgevers die graag naar de toekomst kijken. Wij  hopen dat u er één van bent en verwelkomen u graag op deze dag te Bergen op Zoom.

Meer informatie of een afspraak maken? Wilt u meer informatie of deelnemen, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via werkbeurs@bergenopzoom.nl of bel 0164-707510.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!