Werkbeurs en vrijwilligersmarkt op 1 oktober in Bergen op Zoom

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Steenbergen

Donderdag 1 oktober 2015 organiseert Samen in de Regio in samenwerking met het WSP Werkcentrum Brabantse Wal en het Vrijwilligers Informatiepunt een werkbeurs en een vrijwilligersmarkt.

Werkbeurs en vrijwilligersmarkt op 1 oktober in Bergen op Zoom

Werkzoekenden kunnen van 13.00 tot 17.00 uur bedrijven en organisaties ontmoeten om een eerste stap te zetten naar een nieuwe toekomst. Van 18.30 tot 20.00 uur kunnen mensen die vrijwilligerswerk willen gaan doen in contact komen met bedrijven en maatschappelijke organisaties. Beide evenementen vinden plaats in het Groot Arsenaal, Rijtuigweg in Bergen op Zoom.

Werkbeurs (13.00 tot 17.00 uur)

Tijdens dit event  presenteren bedrijven en organisaties zich aan potentiële kandidaten. Wat uniek is aan de Werkbeurs, is de persoonlijke ontmoeting. Op deze manier krijgt men een beter beeld van elkaar, de mogelijkheden en kansen van zowel de kandidaat als de inhoud van de vacatures. Er zijn niet alleen bedrijven aanwezig, maar ook uitzend- en detacheringsbureaus nemen hun plaats in op deze dag. Door de huidige wet- en regelgeving is de eerste stap naar een nieuwe baan vaak via een uitzendconstructie.  Het is dus van groot belang dat je een juiste indruk achterlaat bij deze bureaus, omdat zij de ingang zijn naar vele bedrijven. Zij weten waar de bedrijven naar op zoek zijn en maken de selectie van kandidaten, welke zij geschikt achten voor de beschikbare vacatures. Kom goed voorbereid naar het evenement. Vergeet vooral niet je CV mee te nemen!

Vrijwilligersmarkt (18.30 tot 20.00 uur)

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet u nog niet precies wat u wilt doen? Geen probleem, Bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren er zich en u heeft alle kans om met hen in gesprek te gaan. Dankzij vrijwilligerswerk is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Vrijwilligers worden steeds belangrijker voor organisaties en krijgen daarmee een groter aandeel in de kwaliteit van de arbeid. De vrijwilliger van tegenwoordig is van meerdere markten thuis. Het uitgangspunt voor de vrijwilligers van nu en van de toekomst is 'plezier hebben in', en 'waardering hebben voor'. Daarnaast geeft vrijwilligerswerk u de kans om uzelf te ontplooien, ervaring op te doen of u in te zetten voor iets wat u echt belangrijk vindt. Bovendien is het een goede toevoeging voor het CV. Vergeet niet om uw CV mee te nemen!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit evenement? Neem dan contact op via werkbeurs@bergenopzoom.nl of bel  met Samen in de Regio, te bereiken via 0164-707510.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!