Werkcentrum Bergen op Zoom helpt 30 werkzoekenden aan baan

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Bergen op Zoom

Het Werkcentrum van de gemeente Bergen op Zoom gaat ervoor zorgen dat dertig werkzoekenden uit de regio aan de slag kunnen in de industriële schoonmaakbranche.

Werkcentrum Bergen op Zoom helpt 30 werkzoekenden aan baan

Tijdens een zogenaamde speeddate – waar ruim zeventig werkzoekenden op af zijn gekomen – werden donderdag 4 december kandidaten geselecteerd voor een opleidingstraject dat de benodigde bagage biedt om in de industrie aan de slag te mogen. Het Werkcentrum van de gemeente Bergen op Zoom vergoedt de opleidingen, het uitzendbureau Delta Team uit Den Haag faciliteert de trainingen en plaatst de kandidaten uiteindelijk in het werkveld. “Wie echt wil werken, heeft de garantie van een baan. Er is werk genoeg”, verzekert Ed Sarikaya, directeur van Delta Team.

Actieve werkgeversbenadering

De samenwerking met het uitzendbureau is een treffend voorbeeld van de actieve werkgeversbenadering die het Werkcentrum hanteert. Wethouder Sociale Zaken Arjan van der Weegen hierover: “Door samen met het bedrijfsleven creatieve oplossingen te bedenken, kunnen we werkzoekenden aan banen helpen. Met Delta Team laten we zien dat deze succesformule werkt.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!