Werkconferentie ‘Maak werk van technisch talent’

  • Technologie
  • Bron: Brainport

Op 15 mei 2013 vindt de conferentie ‘Maak werk van technisch talent’ plaats. Tijdens de bijeenkomst wordt de aanpak van de arbeidsmarkt binnen Zuidoost-Nederland gepresenteerd.

Werkconferentie ‘Maak werk van technisch talent’

Deze Human Capital Agenda Brainport 2020 geldt als input voor het landelijk Techniekpact. André Kuipers, astronaut en ambassadeur van het Techniekpact, zal het landelijk pact toelichten.

Bovenregionale projecten

Marc Hendrikse, CEO van de NTS Group, presenteert de aanpak voor Zuidoost-Nederland. Vanuit ASML en Sappi worden bovenregionale projecten toegelicht voor het werven van buitenlandse kenniswerkers en de inzet van het ePortfolio.

Workshops

Na de pauze worden er workshops georganiseerd. Daarbij kunt u kiezen uit tien onderwerpen met voorbeelden van slimme aanpak voor instroom en behoud van werknemers in de techniek.

Uitwisselen van kennis

Het is erg belangrijk dat we er samen de schouders onder zetten om deze plannen succesvol uit te voeren. Het programma van de conferentie staat daarom in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaring.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, vertegenwoordigers van kennisinstellingen en overheden uit regio's in Zuidoost-Nederland met arbeidsmarkt als aandachtsgebied.

Programma en inschrijven

Bekijk het programma en informatie over de workshops. U bent van harte welkom om aan de conferentie deel te nemen. U dient zich hiervoor wel aan te melden op de site van Brainport. Gelieve dit te doen voor 7 mei 2013.

Meer informatie over Brainport Eindhoven:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!