Werkgeversbijeenkomst over regionale arbeidsmarkt in Gelderland

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: VNO NCW Midden

Op donderdag 17 januari 2013 vindt de werkgeversbijeenkomst Gelderland: "Mobiliteit en ontwikkeling op de regionale arbeidsmarkt" plaats in het Provinciehuis te Arnhem.

Werkgeversbijeenkomst over regionale arbeidsmarkt in Gelderland

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Veluwe Portaal, Stichting Werkend Arnhem Nijmegen (SWAN), AC de Vallei, MKB Midden, VNO-NCW Midden, KvK Gelderland, KvK Oost Nederland, Provincie Gelderland, Werkend Stedendriehoek en het project duurzame inzetbaarheid van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De bijeenkomst is er één in een reeks van landelijke bijeenkomsten rond het thema duurzame inzetbaarheid.

Arbeidsmobiliteit en ontwikkeling

Deze keer keer gaat het over de Gelderse arbeidsmarkt, met een nadruk op (intersectorale) arbeidsmobiliteit en ontwikkeling. Daarbij staan vragen centraal als:Hoe zorg je ervoor dat je de talenten van werknemers in alle fases van hun loopbaan benut? Hoe kom je in tijden van schaarste aan goede en gekwalificeerde medewerkers? Hoe kun je intersectorale mobiliteit van werknemers regionaal organiseren? Hoe kun je zo investeren in de ontwikkeling van werknemers zodat het wat oplevert?

Workshops

Er worden goede voorbeelden, tips en ideeën van collega werkgevers en ondernemers uitgewisseld. Er zullen presentaties zijn van o.a. Jaap Jongejan, initiator Maaslandmodel, over van werk-naar-werk, gedeputeerde Jan Jacob van Dijk en van werkgevers die reeds voorloper zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ook zijn er verschillende workshops die praktische handvatten bieden en meer inzicht geven in hoe arbeidsmobiliteit gestimuleerd kan worden.

Bijeenkomst: "Werkgeversbijeenkomst Gelderland: mobiliteit en ontwikkeling op de regionale arbeidsmarkt”
Datum: donderdag 17 januari 2013
Tijd: 15.30 uur – 19.00 uur
Locatie: Provinciehuis te Arnhem

Aanmelden voor deze bijeenkomst is gratis en kan via deze link.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!