Wetenschappers ‘social en ‘science’ werken samen aan toekomst logistiek

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TKI Dinalog

Het Moving Forward congres, dat in samenwerking tussen NWO en TKI Dinalog tot stand kwam, is een mooie stap richting samenwerking van verschillende wetenschappelijk disciplines.

Wetenschappers ‘social en ‘science’ werken samen aan toekomst logistiek

Foto door: Arend Jan Hermsen, Par-pa fotografie

In Amersfoort werd na een inspirerende ochtend met paneldiscussies en een keynote van Sander Duivestein concreet in groepen gebrainstormd over de richting van wetenschappelijk onderzoek voor de logistieke toekomst. Een viertal gamechanging ideeen werden gepresenteerd aan het einde van de dag.

Veilige en duurzame mobiliteit en transport

Moderne samenlevingen zijn afhankelijk van betrouwbare, efficiënte, veilige en duurzame mobiliteit en transport. De logistiek om mensen en goederen te verplaatsen is complex en moet berekend zijn op de behoeften van de toekomst. Een interdisciplinaire aanpak is nodig om de complexe logistieke systemen te begrijpen en de ontwikkeling van nieuwe kennis voort te stuwen. Daarom werd er tijdens het Moving Forward congres vanuit verschillende disciplines meegedacht over de logistieke uitdagingen van de toekomst.

Topsector Logistiek Congres

Tijdens het Topsector Logistiek Congres op 16 maart wordt er een vervolg gegeven aan de sessies van Moving Forward. Alle Gamechangers samen zullen als bron van inspiratie dienen voor de onderzoeksagenda van de logistieke sector.

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!