Wetenschapsdag bij Zeeuwse Bibliotheek Middelburg

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Zeeland

Deze jaarlijkse Wetenschapsdag wordt gehouden op 20 oktober 2012 van 10.00-16.00 uur.

Wetenschapsdag bij Zeeuwse Bibliotheek Middelburg

Dit jaar staan de activiteiten in het teken van water, energie en duurzaamheid. Voor jong én oud is er van alles te doen en te beleven op het gebied van de wetenschap en techniek. Deze dag is onderdeel van de landelijke Oktober Kennismaand.

Activiteiten

Een greep uit de activiteiten die plaatsvinden in de bibliotheek en buiten op het water:
Lopen over water in een Aquaball voor de bibliotheek, je eigen zonne-energiebootje maken, zelf energie opwekken op een fiets, op de foto in een Marslandschap, je eigen telescoop bouwen, een ruimtepak ontwerpen, levend ganzenbord spelen, allerlei scheikundige proefjes doen, de energiequiz spelen, spannende onderwaterfilms bekijken en water proeven in onze proeverij.

Deze en nog veel meer activiteiten staan op het programma tijdens de Wetenschapsdag. Voor een compleet overzicht kunt u terecht in de Zeeuwse Bibliotheek of op de website
www.zeeuwsebibliotheek.nl/agenda/37970.wetenschapsdag.html

De Wetenschapsdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

COVRA, Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen, Europe Direct, Provincie Zeeland | Jaar van het Water, Technocentrum Zeeland, Delta, IVN | MEC De Bevelanden, STIBOZ, de Zonnefabriek, Hogeschool Zeeland en de Roosevelt Academy.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!