Wie maakt dit jaar kans op de Flevius Award?

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Gemeente Dronten

De Flevius Award is in 2009 op initiatief van Provincie Flevoland ingesteld ter stimulering en waardering van de bedrijven en organisaties werkzaam in de sector toerisme en recreatie.

Wie maakt dit jaar kans op de Flevius Award?

De Flevius Award is een prestigieuze toeristische prijs welke elk jaar door een vakjury wordt toegekend aan een bedrijf, organisatie of evenement dat in dat jaar van groot belang is geweest voor het toeristisch product van Flevoland. Zo is de prijs in 2009 toegekend aan De Flevoboulevard.

Dit initiatief waaraan 25 bedrijven aan de kust van Dronten meewerken zorgt voor grote promotionele waarde voor Flevoland. En wie gaat de Flevius Award in 2010 winnen?

De toeristisch recreatieve sector is van groot belang voor de economie van Flevoland. Zo laat deze sector elk jaar een stijgende werkgelegenheid zien. Daarnaast heeft deze sector een grote promotionele waarde voor de provincie Flevoland, vele evenementen en attracties dragen bij aan het ‘merk’ Flevoland. De Flevius Award wordt uitgereikt aan dat bedrijf of die organisatie welke in dat jaar belangrijk is geweest voor het toeristisch product Flevoland. Het criterium “belangrijk zijn voor de sector” kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een sterk marketing en promotieconcept dat bijdraagt aan de bekendheid van Flevoland, of door de ontwikkeling van een vernieuwend en spraakmakend product binnen toerisme en recreatie. Maar ook de organisatie van een evenement kan door haar promotionele waarde een positieve bijdrage leveren aan het imago van Flevoland.

Aanmelden
Ook in 2010 kan een bedrijf of organisatie kans maken op de Flevius Award. Vanaf augustus start de aanmelding voor de Flevius Award 2010. Het aanmelden kan door bedrijven en organisaties zelf maar ook door anderen, zoals bezoekers, gemeenten, netwerkorganisaties of VVV’s. Informatie en criteria voor aanmelding staan vermeld op www.fleviusaward.nl. De uitreiking van de Flevius Award vindt plaats tijdens de Flevius Parade op 18 november 2010 in De Meerpaal te Dronten.

De uitvoering van de Flevius Award is in handen van een projectgroep Flevius Award, bestaande uit NORT Flevoland, Toerisme Flevoland, de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland en de provincie Flevoland.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!