Wie verdient volgens u de ZLTO Initiatiefprijs?

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: ZLTO

Voor drie (groepen) ondernemers is het ZLTO Congres op donderdag 11 december extra spannend. Ze zijn uit negentien inzendingen genomineerd voor de ZLTO Initiatiefprijs 2014.

Wie verdient volgens u de ZLTO Initiatiefprijs?

Met deze prijs, die voor de twaalfde keer wordt uitgereikt, ondersteunt ZLTO ondernemers met vernieuwende en originele initiatieven. De genomineerden - Dutch Quinoa, De Goorloop en Appelgooier - maken kans op de ZLTO Initiatief Juryprijs en op de ZLTO Initiatief Publieksprijs, beide goed voor een bedrag van € 2.500.

Dutch Quinoa: Quinoa verovert Nederland

Quinoa zet voet op Nederlandse bodem. Rens Kuijten uit Sterksel haalde het van oorsprong Zuid-Amerikaanse gewas hierheen. Met de Dutch Quinoa Group pioniert hij erop los. De eerste Nederlandse quinoaketen is in oprichting.
Bekijk filmpje | Lees reportage

De Goorloop: Boeren baas over eigen natuur

Soms duurt het even, maar een slecht plan kan het beste in boeren naar boven brengen. In ieder geval in De Pielis waar provincie Noord-Brabant twaalf jaar geleden een natuurclaim van 100 hectare dropte. Nu beheren de boeren hun eigen gebied langs de Goorloop.
Bekijk filmpje | Lees reportage

Appelgooier: Burger speels binden met boer

Een laagdrempelige en leuke manier om burgers te binden met de boerderij. Met de APPelgooier kun je via een app de varkens van Vair Varkenshouderij in Erp verwennen met een appeltje.
Bekijk filmpje | Lees reportage

Meer informatie over ZLTO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!