Wie wordt de Ondernemer en de Starter van het Jaar 2012 regio IJssel-Vecht?

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Midden

MKB IJssel-Vecht, VNO-NCW IJssel-Delta/Noord-Oost Overijssel en Kamer van Koophandel organiseren de verkiezing voor de ondernemer en starter 2012.

Wie wordt de Ondernemer en de Starter van het Jaar 2012 regio IJssel-Vecht?

Wordt uw bedrijf toegevoegd aan de gerenommeerde winnaars van de vorige edities? Ondernemer van Jaar waren: NOVON Schoonmaak, BMA Ergonomics, Hemmink Electrotechniek, Compello, Poly-Ned, R&WE en Jansen Venneboer.
En Starter van het Jaar: Business Movies, Salland Automatisering, Cycloon Fietskoeriers, HRpm, Bloemink Security, Het Opleidingsnetwerk en De Stadsbakker.

Wij roepen u op om uw beste relaties en/of leden op te geven. De voorwaarde om deel te nemen is dat het zelfstandig ondernemers of franchisers moeten zijn. De kandidaten worden door een deskundige jury gescreend op een aantal criteria (financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie, duurzaamheid, etc).

De winnaars worden bekend gemaakt op 8 maart 2012 tijdens People’s Business Zwolle op ROC Deltion. De prijzen worden uitgereikt door de voorzitter MKB-Nederland, Hans Biesheuvel.

U kunt de gegevens van uw kandidaat e-mailen aan: midden@mkb.nl.  Kijk ook op de website www.mkbmidden.nl. Uiteraard zullen de gegevens strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Meer informatie over MKB Midden - Apeldoorn:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!