Wie wordt dé Ondernemer van 2014 in Sint-Michielsgestel?

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Sint-Michielsgestel

De drie finalisten van de verkiezing “Ondernemer van het jaar 2014” zijn bekend: Wouter van Drongelen van “Achter de Blauwe Deur” en Patrick Spierings van autobedrijf Stef Spierings en Bart van Lent van Tonny van Lent AGF.

Wie wordt dé Ondernemer van 2014 in Sint-Michielsgestel?

De Ondernemersvereniging organiseert voor de negende keer deze wedstrijd om ondernemers te inspireren. Genomineerden en winnaars kunnen als rolmodel voor andere ondernemers dienen. De verkiezing is ook een nieuw en plezierig netwerkmoment voor leden en relaties.

Presentatie avond

De drie kandidaten presenteren zichzelf op 2 december om 20.00 uur bij Lunchgalerie De Rijker in Sint-Michielsgestel. De presentaties worden bekeken en beoordeeld door een onafhankelijke jury: de leden van Ondernemersvereniging Sint-Michielsgestel. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden voor de presentatie avond via www.ondernemersvereniging.eu.

Stem op uw favoriet

Dit jaar kunnen ook niet-leden hun stem uitbrengen via de facebookpagina van de Ondernemersvereniging. Bij een gelijke stand van de stemmen door leden van de Ondernemersvereniging, helpt u zo een winnaar te kiezen. Op 10 januari 2015 wordt de Ondernemer van het jaar 2014 bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Ondernemersvereniging.

De genomineerden

Wouter van Drongelen, “Achter de Blauwe Deur”

Wouter is een actieve vader van twee zonen. Hij is fysiotherapeut en maakt deel uit van de maatschap fysiotherapeuten samen met Harrij Meijs en Dorien Bekker-Kappen. Hij heeft met de maatschap durven investeren in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Schijndelseweg in Sint-Michielsgestel, dat zijn deuren eind dit jaar gaat openen. Wouter wil graag nog meer samenwerken met andere disciplines en de dienstverlening uitbreiden.

Bart van Lent, Tonny van Lent AGF

Bart is 25 jaar, HBO opgeleid en woont samen met zijn vriendin. Als vanzelfsprekend kwam hij bij vader te werken en ontwikkelt zich daar als een ware ondernemer. Trotse vader Tonny van Lent ziet toe op een verzekerde toekomst van de onderneming in aardappelen, groente en fruit aan de Campanulastraat te Sint-Michielsgestel.

Patrick Spierings, autobedrijf Stef Spierings

Voor de tweede keer genomineerd en gebrand om deze nominatie te winnen. Omdat zijn vader de oprichter van het Autobedrijf Stef Spierings na 50 jaar hard werken stopt op 1 juli 2015. “Ik gun het hem zo. In ieder geval draag ik deze nominatie aan hem op”, aldus Patrick. Hij sleutelt al vanaf zijn 12e. Een echte workaholic met een passie voor racen waar hij mee is gestopt omwille van de zorg voor zijn kinderen en de uitdaging van zijn onderneming. Maar heeft het sleutelen wel doorgegeven aan zijn twee dochters. In 2020 wil Patrick zijn doorgegroeid met autobedrijf Stef Spierings. Met een eigen identiteit, verbreed met alles rondom de leaseauto.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!