Wilt u inspiratie opdoen en uzelf ontwikkelen?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Wegener Nieuwsmedia

Tijdens Business Meeting Brabant maakt u kennis met diverse topsprekers. Zij vertellen hun (succes)verhaal tijdens inspirerende lezingen. Een greep uit ons sprekersprogramma:

Nils Roemen
Nils Roemen, onder meer bekend van #durftevragen op twitter, geeft een inspirerende lezing met als motto 'Bergen verzetten hoeft niet moeilijk te zijn'. Door slim om te gaan met sociale overwaarde, mensen, ideeën, en bronnen en deze effectief te verbinden kun je in korte tijd bergen verzetten.

Marcel Mingers
Marcel Mingers is directeur van het immer florerende Extrema Network. Extrema Outdoor is de afgelopen zestien jaar uitgegroeid tot een van de grootste en populairste outdoor dance-events van de Nederlandse zomer. Het creatieve crossoverfestival Solar Weekend mag zich het snelst groeiende festival van Nederland noemen en is inmiddels 3 jaar achter elkaar uitverkocht! Sinds 2010 heeft het concept de internationale vleugels uitgeslagen met succesvolle edities in Noorwegen en België.

Thijs Zonneveld
Thijs Zonneveld, oud-wielrenner en sportjournalist, opperde het idee een berg in Nederland te bouwen. Het plan werd in eerste instantie afgedaan als idioterie en luchtfietserij, maar is ondertussen uitgegroeid tot een serieus project en één van de grootste innovatieplatforms van Nederland.

Tiny Sanders
Tiny Sanders, onlangs nog door FRITS stadsglossy benoemd tot Eindhovens topman, volgde Jan Reker op als algemeen directeur van PSV. Hoewel hij nog maar een jaar in dienst is, heeft de PSV-directeur al een plek verworven tussen andere clubiconen als Ben van Gelder en Harry van Raaij. Onder zijn leiding is met het herstructureringsplan een fundament gecreeërd om PSV weer structureel financieel gezond te maken.

De lezing van Tiny Sanders maakt onderdeel uit van het dagprogramma 'Succesvol ondernemerschap'.

Klik hier om u in te schrijven

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!