Win de WKO Duurzaamheid Award 2018

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie, 22 november a.s., wordt de prestigieuze WKO Duurzaamheid Award 2018 uitgereikt. Nomineer voor 30 september uw kandidaat.

Win de WKO Duurzaamheid Award 2018

Deze onderscheiding gaat elk jaar naar een inspirerende eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen levert voor het optimaliseren van een wko-systeem en daarbij de kennis overdraagt.

Het Gebruikersplatform Bodemenergie zet met deze jaarlijkse WKO Duurzaamheid Award voorvechters en ervaringsdeskundigen van bodemenergie in het zonnetje.

Oproep aan marktpartijen

Het platform doet een oproep aan alle marktpartijen om echte ambassadeurs onder de eindgebruikers van bodemenergie voor te dragen. In de praktijk zijn het vaak de adviesbureaus, technisch dienstverleners, installateurs en andere professionals die met deze eindgebruikers te maken hebben.

Daarom is de oproep ook juist aan deze partijen gericht. Zij kunnen hun beste klanten of gesprekspartners voor deze bijzondere prijs nomineren.

Nomineer een kandidaat

Dus kent u een eindgebruiker die absoluut voor de WKO Duurzaamheid Award 2018 in aanmerking komt, stuur zijn of haar naam, telefoonnummer en de locatie van de wko-installatie naar info@gebruikersplatformbodemenergie.nl.

Bij elke inzending vermeldt u kort waarom die wko-eindgebruiker zo uitzonderlijk is en wat hij of zij doet om kennis rondom bodemenergie uit te dragen. Inzendingen moeten vóór 30 september 2018 binnen zijn.

Award-winnaar 2017

Vorig jaar ging de award naar Fréderique Houben, taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de Universiteit Utrecht. Mede dankzij haar inzet wordt het bodemenergiesysteem bij de universiteit straks een van de grote systemen in Nederland.

Individuele wko-systemen zijn in Utrecht hydraulisch en energetisch gekoppeld, waardoor de capaciteit van het energiesysteem sterk is vergroot. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam innoveren aan de Universiteit Utrecht en ambassadeur circulaire economie, reikte de award vorig jaar uit.

Uitreiking WKO award 2018

De uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award 2018 vindt plaats tijdens het Nationaal Symposium Bodemenergie - op 22 november bij A.S.R. in Utrecht.

RVO.nl zit in de jury van de WKO Duurzaamheid Award 2018.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!