Winnaar Pioneering Innovation Award 2010 bekend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Sax.nu

Op de Twentse bouwbijeenkomst in Cinestar in Enschede is de Pioneering Innovation Award 2010 uitgereikt aan Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor.

Winnaar Pioneering Innovation Award 2010 bekend

Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan het Twentse bedrijf dat het beste bouwproduct heeft ontwikkeld of de beste innovatie heeft op het gebied van verbetering van het bouwproces.

Haafkes ontving de prijs met de inzending van de BTB woning. Dit unieke bouwconcept biedt starters een uiterst betaalbare woning: voor een vaste prijs wordt er maximale vrijheid geboden met hoogwaardige architectuur. De informatie hierover is transparant en overzichtelijk online te zien en een offerte verkrijgt men met één simpele druk op de knop.
“De innovatie zit echter niet alleen in het concept dat Haafkes biedt maar zeker ook in het proces wat hiermee verbonden is. Door een geoptimaliseerde ketensamenwerking en toepassing van het “lean”-principe is men in staat snel, hoogwaardig en flexibel werk op te leveren. Hiermee is Aannemmings-en Afbouwbedrijf Haafkes een goed voorbeeld van vernieuwend ondernemen in de bouw”, aldus de jury.

De Pioneering Innovation Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het beste bouwproduct heeft ontwikkeld of de beste innovatie heeft op het gebied van verandering, ontwikkeling en verbetering van het bouw-proces. De vakjury van de Pioneering Innovation Award bestond uit de heer H.J.. Hazewinkel , voormalig lid Raad van Bestuur van VolkerWessels en tegenwoordig commissaris bij diverse ondernemingen, de heer R. de Wit, teamleider bij Syntens, de heer G. Smit, voorzitter van de Koninklijk HIBIN, de heer H. Spenkelink, oud lid van de hoofddirectie van Dura Vermeer BV en mevrouw C. van Willigen, directeur Oost NV. De jury heeft zich laten adviseren door studenten van de Universiteit Twente, Saxion en het ROC van Twente.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!