Winnaars Bernhezer Business Event bekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bernheze

Heerkens Groenten en Fruit uit Nistelrode is gekozen tot Ondernemer 2014 en Roel van der Leest van Auroroel’s in Heeswijk-Dinther tot Beste Jonge Ondernemer van 2014 in de gemeente Bernheze.

Winnaars Bernhezer Business Event bekend

De andere genomineerden voor 2014 waren XRC services (Nistelrode) en Houthandel van der Heijden (Heesch). Voor de jaarlijkse ‘aanmoedigingsprijs’ - Beste jonge ondernemer – waren eveneens genomineerd Buro Tweevoud (Heeswijk-Dinther) en Johnnie & Mieke’s dagwinkel (Vorstenbosch). Het feit dat deze ondernemingen zijn genomineerd is op zich al een prestatie van formaat en een felicitatie waard.

Juryrapport

De jury, bestaande uit Wim Tolboom, Jan Maas en burgemeester mevrouw Marieke Moorman, vonden het erg moeilijk om een keuze te maken uit de 60 voorgedragen kandidaten. Er is uitvoerig gekeken naar de prestaties van de ondernemer of ondernemers. Zaken als goed werkgeverschap en maatschappelijke betrokkenheid hebben een grote rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze van de 6 genomineerde bedrijven. De jury werd bijgestaan door een ‘klankbordgroep’, een groep bestaande uit ervaren ondernemers, die weten waar het om draait om als ondernemer onderscheidend te zijn.

Langenhuizen Plant gastheer

Het Bernhezer Business Event vond plaats in twee loodsen van Langenhuizen Plant in Loosbroek. Een familiebedrijf waar heel veel hoveniers, tuincentra, handelaren, gemeentes en particulieren uit de regio hun groen weten te vinden. Zij stelden gastvrij hun locatie ter beschikking om het Bernhezer Business Event 2014 mogelijk te maken. Dankzij de vele sponsors en vrienden is het een fantastische avond geworden. De presentatie was in handen van Rogier van Oosterhout, onder andere bekend van Omroep Brabant.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!