Winnaars Ondernemer en Starter van het jaar Verkiezing 2010

  • Innovatie & MVO
  • Bron: MKB Midden Nederland

Tijdens het evenement People’s Business Zwolle zijn de Ondernemer en de Starter van het jaar 2010 in de regio IJssel-Vecht bekend gemaakt.

Winnaars Ondernemer en Starter van het jaar Verkiezing 2010

Dit jaar waren voor de titel Starter van het Jaar MKB IJssel-Vecht 2010 genomineerd: DevRepublic, Het OpleidingsNetwerk en IDKR8. Voor de titel Ondernemer van het Jaar 2010 waren genomineerd Van Hoek Bouw, R&WE, Van Lenthe Dalfsen en Hiawatha Actief. De prijzen werden uitgereikt door Klaas Feenstra, voorzitter jury en Henk Meuleman, directeur regio Zwolle van GIBO Groep Accountants en Adviseurs.

In haar beoordeling heeft de jury de volgende criteria gehanteerd:
• bewezen succes van de onderneming
• de technologische en/of commerciële vernieuwing
• de mate waarin de innovatie probleemoplossend is
• de kwaliteit van de onderneming en de ondernemer

Starter van het Jaar 2010 is Het OpleidingsNetwerk, Monique Stevens uit Zwolle
Het OpleidingsNetwerk vormt een inkoopplatform voor opleidingen voor het MKB, maar biedt ook zelf trainingen aan (o.a. social media en leiderschap) en helpt het MKB bij het maken van opleidings- en ontwikkelplannen voor management en medewerkers. Er wordt meer dan alleen kennis gedeeld: kernwoorden zijn verbinden, geven en ontzorgen.
Zij wil een kraamkamer zijn voor talent op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en is bezig een spiritueel centrum in Zwolle op te richten. Het OpleidingsNetwerk is tevens genomineerd voor de European LinkedIn Best Starter award.

Ondernemer van het jaar 2010 is R&WE, Ben Reuvekamp uit Heino
R&WE maakt de energiesystemen van morgen en is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhoud van biomassa installaties voor landbouw, recreatie en vele andere toepassingen. Ze hebben in 4 jaar al ruim 12.000 ton CO2 bespaard en willen in de toekomst één van de grote spelers op het gebied van duurzame energieoplossingen zijn. Ook bieden ze huurkoop als financiële oplossing aan. Door de ‘heaterbox’ oplossing van R&WE werd verwarmd carnaval gevierd in Raalte en kunnen we nog eerder genieten van de Sallandse asperge! R&WE is tevens de winnaar van de Gouden Gazelle 2009.

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!