Word een icoon en win de Circular Award 2019

  • Innovatie & MVO
  • Bron: RVO.nl

Werkt u aan een iconisch circulair project of product? Laat uw onderneming goed zien wat een circulaire economie betekent voor Nederland? Misschien wint u dan wel de Circular Award 2019!

Word een icoon en win de Circular Award 2019

Met het oog op de toekomst wordt circulair denken en doen zowel voor de consument als voor het bedrijfsleven steeds belangrijker. Om deze duurzame manier van werken te stimuleren, organiseert de instantie Nederland Circulair! in samenwerking met het Rijksbrede Programma Circulaire Economie de Circular Awards 2019. Een zoektocht naar de meest iconische circulaire projecten, producten, ondernemingen en publieke instellingen die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. 

Voorwaarden voor deelname

Deelname aan de Circular Awards 2019 is mogelijk wanneer:

  1. De grondstoffen en materialen voor uw product maximaal herbruikbaar zijn
  2. De productie op te schalen is naar de rest van Nederland en daarbuiten
  3. U een duidelijke en aansprekende visie voor een circulaire toekomst heeft
  4. U beschikt over een financieel gezond businessmodel
  5. U samenwerkt met bedrijven en organisaties uit allerlei disciplines

Vijf tafels van het Grondstoffenakkoord

Een vakjury nomineert in vijf categorieën gelinkt aan de vijf tafels van het Grondstoffenakkoord. Dit zijn: Consumptiegoederen, Kunststoffen, Biomassa & Voedsel, Maakindustrie en Bouw. Zowel projecten, producten, diensten en gehele ondernemingen komen in aanmerking. 

Nederland Circulair! maakt een voorselectie van vijf inzendingen per categorie. Een vakjury kiest de beste inzending per categorie en samen met het publiek één totaalwinnaar van de Circular Award. De hoofdprijs bestaat uit eer en exposure. Daarnaast mag de winnaar een jaar lang de circulaire trofee in huis voeren.

Aanmelden voor de Circular Awards 2019

De inschrijving voor de Circular Awards 2019 is nog open tot en met 25 januari 2019. Schrijf u in en vind alle informatie over de criteria en procedure op de website van Nederland Circulair!.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!