Wordt u de winnaar van de MKB Export Award?

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Agentschap NL

Ondernemers stimuleren de grens over te gaan. Dat is het doel van MKB Export Award. Inschrijven kan nog tot 1 december. De award is een initiatief van MKB Nederland en TNT Express en wordt ondersteund door Agentschap NL

Wordt u de winnaar van de MKB Export Award?

Inschrijven tot 1 december

Ondernemers kunnen zich nog tot 1 december voor de award inschrijven op de website Verover Nieuwe Markten. Hier kunnen zij aangeven welke nieuwe markten zij willen veroveren en met welk product of dienst. Ook wordt gevraagd om de internationale ambities te motiveren. Kandidaten kunnen na registratie hun verhaal direct delen via sociale media, waardoor zij hun netwerk vergroten en hun bedrijf en ambities op de wereldkaart zetten.

3 nominaties, 1 winnaar

Van alle aanmeldingen worden er 3 genomineerd. Een van deze 3 wint begin 2014 de MKB Export Award. De jury bestaat uit Bas Pulles, directeur Internationaal Agentschap NL, Willem Prinsen, managing director TNT Express Benelux en Leendert-Jan Visser, directeur MKB-Nederland. Zij maken een selectie op basis van het profiel, de internationale plannen en de motivatie van de deelnemers. Ook het aantal stemmen via sociale media speelt daarbij een rol. Hoe succesvoller ondernemers zijn met het werven van stemmen, des te groter de kans op de overwinning.

Vliegende start

De winnaar van de MKB Export Award maakt een vliegende start bij het verwezenlijken van ambities over de grens. Hij of zij ontvangt een tegoed van €30.000 aan expressvracht van TNT Express, een zakenpartnerscan van Agentschap NL ter waarde van €500 euro en een talencursus naar keuze bij 'de nonnen in Vught' ter waarde van €3.550, aangeboden door taleninstituut Regina Coeli.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!