Workshop voor ondernemers met groei ambities

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Syntens

Waarom groeit het ene bedrijf beter en sneller dan het andere? Welke vaardigheden en inzichten zijn nodig voor meer succes bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Voor ondernemers op zoek naar deze antwoorden organiseert Syntens de Leren van Elkaar Kring Groeibedrijven.

Workshop voor ondernemers met groei ambities

Tijdens de workshops kunnen ondernemers hun kennis en ervaring delen op het vlak van groeistrategie, organisatie, verbeteren van bedrijfsprocessen en ondernemerschap. Het is bedoeld voor bedrijven die al langer bestaan, ofwel de startfase ruimschoots voorbij zijn, en uiteraard de ambitie hebben om te groeien. Gezamenlijk pakken we de groeiknelpunten aan en leert u hoe het innovatievermogen van je bedrijf structureel te verbeteren.

Aanpak
De Leren van Elkaar Kring Groeibedrijven is een inspirerend programma voor maximaal 10 ondernem-ers. De setting is vertrouwelijk en informeel. U deelt problemen, kennis en vaardigheden met andere ondernemers en werkt aan een aanpak voor uw onderneming. Deelname aan alle sessies is essentieel voor het slagen van de Kring. Een adviseur van Syntens begeleid samen met een kennisleverancier alle bijeenkomsten.

Resultaat
U leert van de ervaringen van andere ondernemers. U ontwikkelt een waardevol netwerk van gelijkgestemde ondernemers.Na elke sessie gaat u naar huis met praktische tips en adviezen voor de verwezenlijking van uw groeiambities.

Deelnemersprofiel
U hebt een onderneming in de industrie, bouw, logistiek, creatieve industrie, human health of agro & food. Uw onderneming heeft minimaal 15 medewerkers. U bent ambitieus, ‘open minded’ en bereid u kennis en ervaringen met anderen te delen.

Datum: 02-11-2010 - Van: 17:00 uur tot: 21:00 uur

Locatie: Syntens
Adres: Mozartlaan 7, 4837 EH Breda 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Syntens Breda, Saïd Akdim, 088-4440124 (said.akdim@syntens.nl) of Yvette de Zeeuw, te bereiken op telefoonnummer: 088-4440533 (yvette.dezeeuw@syntens.nl).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!