Z.K.H. Prins Carlos naar Cleantech Tomorrow

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Cleantech Regio

Aan het programma van het Cleantech Tomorrow congres op 3 februari is een bijzondere gastspreker toegevoegd: Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme.

Z.K.H. Prins Carlos naar Cleantech Tomorrow

Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme, al decennia lang een voorvechter van het belang van het verantwoordelijker en slimmer omgaan met grondstoffen, afval en energie, zal een van de sprekers zijn tijdens Cleantech Tomorrow.

INSID

Prins Carlos de Bourbon de Parma is directeur van INSID, Institute for Sustainable Innovation & Development. Een onafhankelijke stichting die als doel heeft het versnellen van duurzaamheid. INSID initieert, adviseert, begeleidt en inspireert projecten, organisaties en personen die de ambitie hebben op het gebied van duurzaamheid een wezenlijk verschil te maken.

Prins Carlos begon zijn loopbaan bij ABN AMRO in Amsterdam, waar hij zich voornamelijk bezig hield met de voorbereiding op de invoering van de euro. Na een tijd in Brussel gewerkt te hebben als public affairs-consultant bij EPPA (European Public Policy Advisors), werkte hij daarna vooral aan projecten op het raakvlak van duurzaamheid en het bedrijfsleven. Prins Carlos is ook voorzitter van de stichting Nederland Krijgt Nieuwe Energie. Een neutrale partij met één doel en belang: een CO2 neutrale energievoorziening voor heel Nederland in 2050.

Inzet voor duurzaamheid

Prins Carlos zet zich in voor duurzaamheid omdat hij aan de toekomst denkt. Vooruitzien, uitdagingen aangaan en innoveren. Om als samenleving van een gebruiksmaatschappij naar een duurzame samenleving te komen moet een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid nemen, is zijn insteek.

Meer informatie over Cleantech Center:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!