Zeeland krijgt cruiseportal

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Promotie Zeeland Delta

Ter stimulering van het cruisetoerisme in Zeeland is een nieuwe website voor rederijen en haar gasten ontwikkeld. Zeeland zit de laatste jaren in de lift als het gaat om cruisetoerisme.

Zeeland krijgt cruiseportal

De gemeenten Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Veere en Schouwen-Duiveland ontvangen steeds meer cruiseschepen en cruisetoeristen. Ook in de toekomst wil Zeeland in deze behoefte blijven voorzien. De website is een mooie aanvulling hierop. Vrijdag 29 november 2013 wordt de website www.cruiseportzeeland.com officieel gelanceerd.

Goede voorbereiding

De cruiseportal geeft informatie over de verschillende cruisebestemmingen in Zeeland met daarbij de verschillende excursiemogelijkheden. Ook kan men per cruisehaven via een kaart zoeken naar horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en vervoersmogelijkheden van lokale ondernemers. Voor rederijen is er informatie te vinden over de ligging van de havens, de toegankelijkheid en de faciliteiten per cruisehaven. Op deze manier kunnen rederijen en gasten zich goed voorbereiden op hun bezoek aan Zeeland.  De website is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels.

Samenwerking Zeeuwse gemeenten

Ter stimulering van het cruisetoerisme in Zeeland hebben de gemeenten Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Veere en Schouwen-Duiveland, in samenwerking met Promotie Zeeland Delta, de handen voor deze portal ineen geslagen. Financieel is een en ander mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Zeeland.

Meer informatie over VVV Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!