Zeeuws-Vlaams Paviljoen goed vertegenwoordigd op Contacta

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Sluis

Van dinsdag 4 t/m donderdag 6 november 2014 vindt de grootste netwerkbeurs (Contacta) van Zuid-West Nederland plaats in de Zeelandhallen in Goes. Ook ruim 30 bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen zijn aanwezig.

Zeeuws-Vlaams Paviljoen goed vertegenwoordigd op Contacta

Het thema van de beurs is dit jaar ‘De nieuwe wereld’. Ook dit jaar bundelen Zeeuws-Vlaamse ondernemers weer hun krachten op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen.

Deelnemers online

Op de website van het Zeeuws-Vlaams Paviljoen staan alle deelnemers genoemd. Dat zijn uiteraard de grotere organisaties die al jaren van de partij zijn, maar er is ook een ZZP-boulevard. Alle bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen krijgen de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op deze netwerkbeurs.

Karin Boerman, medewerker Economie & Toerisme bij de gemeente Sluis en pleincoördinator: “Dit jaar bestaat het Zeeuws-Vlaams Paviljoen uit ruim dertig ondernemers. Ten opzichte van andere jaren zit er flinke groei in. Hier zijn we dan ook hartstikke trots op.”

WIN-actie Zeeuws-Vlaams Paviljoen

Op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen wordt een speciale WIN-actie georganiseerd, waar alle standhouders aan mee kunnen doen. Naast deze actie hebben diverse deelnemers ook speciale beursaanbiedingen. Genoeg redenen om een bezoek te brengen aan het Zeeuws-Vlaams Paviljoen tijdens de Contacta!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!