Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone op PROVADA

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Zeeland Seaports

De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone neemt voor het eerst deel aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Deze beurs vindt op 4, 5 en 6 juni a.s. plaats in de Amsterdamse RAI.

Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone op PROVADA

Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, investeerders, woningcorporaties, eindgebruikers, bestuurders, regio’s en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen. Gemeente Terneuzen, Zeeland Seaports en Economische Impuls Zeeland brengen daar samen de Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone als kansrijke vestigingsregio en poort naar Europa onder de aandacht. De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone is te bezoeken op stand 11- 25 in hal 11, de Hollandhal.

Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone

De Zeeuws-Vlaamse Kanaalzone is een gebied waar een diepzeehaven, uitstekende logistieke mogelijkheden, filevrije en multimodale verbindingen en een sterke en innovatieve industrie aanwezig zijn. Het biedt volop kansen voor bedrijven die zich er vestigen. Dat is de boodschap die tijdens de PROVADA voor het voetlicht wordt gebracht. Bestuurders en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven die op de stand aanwezig zijn vertellen over de biogebaseerde economie, de sterke en toekomstgerichte infrastructuur, de logistieke wereldspelers en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maintenance. Ook lichten ze de vele kansen die daarmee samenhangen nader toe.

Activiteiten op de stand

Bezoekers van de stand kunnen op dinsdagmiddag 4 juni a.s. lunchen met Ben de Reu, gedeputeerde van de provincie Zeeland, en Rob Rutjens, Development Manager Valuepark bij Dow Chemical. Op woensdag 5 juni kan er onder het genot van Zeeuwse oesters gesproken worden met Dick ten Voorde, directeur van Economische Impuls Zeeland (de provinciale ontwikkelingsmaatschappij), en Wies Saman, secretaris van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging. Ontbijten met Jan Lonink, burgemeester van Terneuzen, Hans van der Hart, CEO bij Zeeland Seaports, en Edie Engels, Managing Director van ICL-IP, kan op donderdagochtend 6 juni. Later die dag kan er kennisgemaakt worden met Jaap Bos, wethouder Economische Zaken van de gemeente Terneuzen. Inschrijven voor de genoemde evenementen kan via http://www.provada.nl/bijeenkomsten.

Meer informatie over North Sea Port:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!