Zeeuwse Horeca Beurs

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Zeelandhallen

Op 1, 2 en 3 maart 2010 staat Zeelandhallen Goes in het teken van gastronomisch genieten.

Zeeuwse Horeca Beurs


Tijdens de Zeeuwse Horeca Beurs verwacht het complex duizenden branchegenoten, uit voornamelijk Zuidwest Nederland, die kennis uitwisselen en meer te weten komen over productinnovaties binnen hun vakgebied. In 2010 biedt de vakbeurs, meer dan eens tevoren, ruimte voor interactie tussen bezoekers en exposanten door een breed scala van demonstraties en workshops.
 
Groothandels in f&b-producten en aanbieders van onder meer keukenapparatuur, schoonmaakmiddelen, meubilair en andere horeca-benodigdheden bundelen hun kracht komend voorjaar in Zeelandhallen Goes. Tijdens de Zeeuwse Horeca Beurs die daar begin maart 2010 wordt georganiseerd tonen zij hun aanbod aan duizenden bezoekers die in drie dagen tijd een bezoek brengen aan de beurs. Projectmanager Mirjam Vreeke van Zeelandhallen Goes: “We zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van het programma. De beursvloer wordt ingedeeld aan de hand van een aantal themapleinen, waar verschillende thema’s aan bod zullen komen, zoals ‘duurzaamheid’, ‘uitgaan’ en ‘culinair’. Op deze pleinen vinden vakgenoten alles wat er nieuw is op dit gebied”. Steeds meer consumenten geven ook op horecagebied de voorkeur aan ecologische en biologische producten en diensten. De Zeeuwse Horeca Beurs speelt daarop in met praktijkgerichte workshops waarin duurzaamheid centraal staat.
 
Toonaangevende vakbeurs
De Zeeuwse Horeca Beurs in Zeelandhallen Goes is al jarenlang de meest toonaangevende vakbeurs voor horecaondernemers in Zuidwest Nederland. De waardering voor deze vakbeurs is vanuit het bedrijfsleven erg hoog. Jaarlijks komen vele duizenden bezoekers naar het evenement om zich te laten informeren en inspireren over producten en diensten die van belang zijn voor hun onderneming.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!