Zoektocht naar 50 vitaalste bedrijven van Nederland gestart

Welke 50 bedrijven zijn de Vitaalste van Nederland? Voor de zevende keer gaat olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband op zoek naar bedrijven die het meest investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Zoektocht naar 50 vitaalste bedrijven van Nederland gestart

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, in samenwerking met Lifeguard en Intermediair.

Meer verantwoordelijk

Vitale medewerkers zijn productiever, energieker, minder vaak ziek en voelen zich meer verantwoordelijk voor hun gezondheid en inzetbaarheid. Vitale bedrijven hebben dus niet alleen medewerkers die lekker in hun vel zitten, maar zijn ook van groot belang voor de Nederlandse economie.

Net Vitality Score

Bedrijven, van mkb’er tot multinational, kunnen zich aanmelden op vitaalstebedrijf.nl. Medewerkers van deelnemende bedrijven vullen een organisatie energiescan in, die leidt tot een score; de zogenoemde Net Vitality Score (NVS)™van Lifeguard.

Met behulp van deze NVS komt de Top 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland tot stand. Het is uiteindelijk aan de jury om een winnaar te kiezen: Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2019. De jury bestaat naast Van den Hoogenband onder meer uit universiteitshoogleraar Gezondheid en Maatschappij Louise Gunning en hoogleraar Psychologie Wilmar Schaufeli. De lijst van de 50 vitaalste bedrijven van Nederland wordt in november gepresenteerd.

Over Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

De zoektocht naar Het Vitaalste Bedrijf van Nederland is een initiatief van zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, in samenwerking met Lifeguard en Intermediair en wordt mede mogelijk gemaakt door Vitaliteitsnetwerk Nederland, Federatie voor Gezondheid en Zorg van de Zaak Netwerk. De prijs wordt voor het zevende achtereenvolgende jaar uitgereikt. 

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!