Zuidoost-Brabant maakt werk van Connected Future

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

Bezoekers van het congres Connected Future hebben aanstaande woensdag 29 oktober in het Van der Valk congrescentrum in Eindhoven de unieke gelegenheid om met professionals uit verschillende sectoren samen interactief de nieuwe toekomst te maken.

Zuidoost-Brabant maakt werk van Connected Future

Daarnaast wil het congres zoveel mogelijk mensen inspireren en mobiliseren rond de digitaliseringmogelijkheden van Nederland. Het congres wordt georganiseerd door de provincie Noord-Brabant, de stichting eSociety Nederland en de gemeente Eindhoven.

Naast een interessant plenair openingsprogramma met gastsprekers zullen we ingaan op actuele thema’s die gerelateerd zijn aan de Europese Horizon 2020 agenda, het nieuwe Europese financieringsprogramma voor onderzoek en innovatie. Deze thema’s worden ingeleid door inspirerende sprekers. Daarna gaan de bezoekers met elkaar aan de slag om zelf de toekomst te maken in een World Café setting.

World Café

Het World Café is een innovatieve werkvorm om een levendige dialoog te ontluiken rondom vragen die er echt toe doen. Zo bijvoorbeeld over energie of agrofood. Het energiedebat ‘market uptake of energy’ gaat over consumenten die zelf energie gaan leveren en zich verenigen in energiecoöperaties, en wat dat vraagt van het energienet. Het debat over ‘smart farming’ gaat in op de vraag hoe we ICT en innovatie nog meer kunnen benutten in de agrarische sector. Of neem deel aan het World Café over het verbinden van agrofood en ICT-bedrijven. En heeft u de ‘Polderhack’ op de Dutch Design Week gemist? Woensdag is het vervolg.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor de zakelijke markt, ondernemers en Start Ups. Maar ook bestuurders en beleidsmakers uit de technologiesector, van de overheid, maatschappelijke sectoren, en kennis- en onderzoeksintstellingen zijn welkom.

Aanmelden

Wilt u ook de nieuwe mogelijkheden van digitalisering gezamenlijk benutten en met de verschillende sectoren de toekomst maken? Meldt u aan op www.connectedfuture.nl

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!