Zundert informeert ondernemers over Participatiewet

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Zundert

Bent u ondernemer en heeft u meer dan 5 medewerkers in dienst? Dan nodigt de gemeente Zundert u uit voor het Ondernemersontbijt op 21 mei 2015 van 7.30 uur tot 9.30 uur in De Ruyterhof in Rijsbergen.

Zundert informeert ondernemers over Participatiewet

Informatie

Tijdens dit ontbijt wordt u geïnformeerd over de ontwikkelingen op het gebied van de Participatiewet en is er de mogelijkheid om te netwerken. Er zijn op dit moment duizenden mensen met talent én een beperking maar zonder werk. De beperking weerhoudt deze mensen er niet van om hun talent ten volle te benutten. De Participatiewet, die op 1 januari 2015 is ingevoerd, moet ervoor zorgen dat deze mensen weer aan het werk komen. Als ondernemer heeft u hier een belangrijke rol in en wordt er van u verwacht om (meer) mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen.

Om de kansen en mogelijkheden van de Participatiewet te zien, voor deze mensen en voor uw onderneming, is het van belang om als ondernemer goed geïnformeerd te zijn. Tijdens het ontbijt biedt de gemeente Zundert u deze mogelijkheid. Heeft u interesse dan kunt u dit kenbaar maken vóór 18 mei via communicatie@zundert.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!