ZZP West-Brabant presenteert jaarlijkse workshop-programma

  • Regionale ontwikkeling

Voor het tweede achtereenvolgende jaar presenteert ZZP West-Brabant het workshop-programma voor startende ondernemers. Dit jaar niet zomaar een kick-off want ZZP West-Brabant gaat op 20 oktober om 19.30 uur On Stage in De Kring in Roosendaal.

ZZP West-Brabant presenteert jaarlijkse workshop-programma

Op het podium staan cabaretier Edo Berger en songwriter Janneke Peeters die een eigen interpretatie geven aan het ZZP-schap. De ondernemers nemen zelf ook het podium om hun ervaringen te delen. En er wordt een korte en krachtige toelichting gegeven over de inhoud en toegevoegde waarde van de workshops. Bezoekers aan ZZP On Stage kunnen zich direct inschrijven voor het nieuwe workshopprogramma voor 2015 en 2016. Kortom een interactief en inspirerend programma voor ondernemers.

Workshops

Als ZZP’er komt er veel op je af. Hoe zorg je dat je over de juiste kennis beschikt om jouw bedrijf tot een succes te maken? De workshops van ZZP West-Brabant sluiten daar uitstekend bij aan. Vrijwel alle thema’s waar ondernemers mee te maken krijgen komen aan bod. Het programma bestaat uit zes verschillende workshops over de volgende thema’s: administratie en belastingen, marketing, juridische valkuilen voor ZZP-ers, strategie en verdienmodel, persoonlijk leiderschap, online marketing en social media. Daarnaast organiseert ZZP West-Brabant interactieve en compacte ontbijtsessies op wisselende locaties in de regio. De workshops zijn bedoeld voor ondernemers tussen 0 en 5 jaar die actief zijn in West-Brabant of Tholen.

Ervaren professionals

“We merken dat ondernemers op zoek zijn naar informatie en vaak op meerdere terreinen kennis op willen doen. Dat is goed, want deze kennis vergroot de kans op succes. ZZP West-Brabant speelt hier heel gericht op in. Onze workshops worden gegeven door ervaren professionals die weten wat er bij komt kijken in het ondernemerschap. Zij spelen direct in op veelvoorkomende vragen waardoor het naadloos aansluit bij de dagelijkse praktijk. De afgelopen jaren hebben de workshops veel ondernemers op weg geholpen en ze worden door hen goed gewaardeerd. Daarmee is deze formule een groot succes”, aldus projectleider Koen Oosterwaal.
 
ZZP On Stage is een initiatief van ZZP West-Brabant, in samenwerking met de StartersCentra West-Brabant en Business coach Breda.

Aanmelden

Deelname aan ZZP On Stage is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website www.zzpwestbrabant.nl of www.starterscentrawestbrabant.nl.

Gegevens

Datum: dinsdag 20 oktober 2015
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: De Kring, Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal
Toegang gratis

Programma

19.00 uur Inloop
19.30 uur Welkom door Hans Verbraak, wethouder Roosendaal en
Patrick van der Velden, wethouder Bergen op Zoom
19.45 uur Kick-off: Programma ZZP-workshops
20.00 uur Cabaretier Edo Berger
20.15 uur Pauze
20.30 uur ZZP'ers On Stage
20.45 uur ZZP-song door songwriter Janneke Peeters
20.55 uur Afsluiting
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!