4e editie Dutch Open Hackathon op 26 en 27 mei 2018

  • Technologie

Meld je nu aan voor de Dutch Open Hackathon die dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt op 26 en 27 mei in de inspirerende Dutch Innovation Factory in Zoetermeer!

4e editie Dutch Open Hackathon op 26 en 27 mei 2018

Leef je samen met andere developers en creatievelingen een weekend uit op interessante challenges en maak daarbij gebruik van een groot aantal unieke datasets, API’s en hardware van vijf belangrijke Nederlandse organisaties: het Kadaster, KPN, Politie, PostNL en SIDN.

Bedenk creatieve toepassingen en maak kans op mooie prijzen

Ga de uitdaging aan en bedenk creatieve oplossingen en toepassingen voor concrete, alledaagse uitdagingen en maak kans op mooie prijzen zoals een incubatietraject en een leuk geldbedrag. Geef open innovatie een stevige boost en zet al je denkkracht in om digitale diensten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van consumenten en organisaties.

Denk bijvoorbeeld na over hoe je mensen en organisaties zorgeloos gebruik kunt laten maken van het internet of things. Hoe maak je hun huis slimmer maar tegelijk ook veiliger? Hoe kunnen bedrijven zich met elkaar verbinden zonder dat gevoelige data op straat komen te liggen? Hoe kunnen we het leven van mensen met techniek makkelijker én veiliger maken? Experts van de vijf organisaties zijn tijdens de Dutch Open Hackathon aanwezig en denken hier graag met je over mee.

Teamwork

Iedereen kan zich aanmelden voor het event. Wat ook je profiel is of wat je skills zijn, vorm je eigen team of sluit aan bij een bestaand team en doe mee. Je kunt een geheel nieuw project of idee ontwikkelen, maar je kunt natuurlijk ook een bestaand idee verder uitwerken. Een team mag uit maximaal 6 teamleden bestaan. Maar je mag je ook individueel inschrijven en op 26 mei ter plekke teamgenoten zoeken. Heb je nu een startup of ben je werkzaam bij een startup en kun je de datasets die beschikbaar worden gesteld goed gebruiken om jouw product of dienst te verbeteren? Dan ben je ook meer dan welkom!

Eten, drinken en feest!

Net als voorgaande edities wordt er ook dit jaar voor gezorgd dat het je aan niets ontbreekt. Gedurende de Dutch Open Hackathon kun je genieten van heerlijk eten, comfortabele werk-  en slaapplekken, voldoende ontspanning en natuurlijk een spetterende afsluitende borrel.

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!