Alba-academie organiseert driedaagse Soul Quest

  • Zakelijke dienstverlening

Het hele jaar door hebben we het druk, druk, druk. Druk met werk, druk met het gezin, druk met vrienden, druk met sporten. Belangrijke dingen als ontspanning, voldoende beweging en gezond eten schieten er nogal eens bij in.

Alba-academie organiseert driedaagse Soul Quest

We houden alle ballen in de lucht, mantelzorgen en pogen anderen te ontzorgen. Hoe gemakkelijk is het dan om jezelf compleet voorbij te rennen?

Soul Quest

Het antwoord luidt: te gemakkelijk. De Alba-academie uit Veldhoven bedacht daarom een oplossing. Ter ere van haar 15-jarig bestaan organiseert het post-hbo opleidingsinstituut voor coaching en opleiding een driedaagse Soul Quest. Van 20 april tot en met 2 mei worden alle facetten van Inclusive Leadership besproken tijdens een bijzondere reis voor jong en oud.

Prikkel je zintuigen

Ga mee met de bekendste boswachter van Brabant, kom tot rust door de trillingen van klankschalen, ontmoet de wetenschap met Heartmath en vind je balans met yin-yang yoga. Werk met de kracht van je creativiteit, laat je stem horen en prikkel je zintuigen.

Praktische informatie

De Soul Quest kost € 995,- per persoon, all inclusive. Deelnemers overnachten in NH Hotel Koningshof. Wil je liever in je eigen bed slapen? Dat kan! Dan betaal je € 765,- voor het programma. Ook is het mogelijk om je aan te melden voor losse dagen. Je volgt dan een dagprogramma. De kosten verschillen per dag. Neem contact met het kantoor van de Alba-academie voor de mogelijkheden.

Meer informatie over ALBA-ACADEMIE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!